10.Уейн и Колийн Рууни - Детска любов. Прекрасна сватба. Колийн се влюбва в милия Уейн, когато е на 12 години и той поправя счупеното й колело. Оттогава двамата са неразделни, като Уейн и предлага брак, когато са на 17 с пръстен за 46 500 паунда.



9.Киърън Ричардсън и Анара Атенс



8.Теди Шерингам и Даниеле Лойд - Грандиозен скабндал избухна около двойката през 2006 година. Даниеле спечели титлата "Мис Англия", а Теди бе в журито. Медиите разкриха, че двамата са започналаи връзката си няколко месеца по-рано. Тогава красавицата е на 22 години, а бившият футболист на 39. След като се разделиха Даниеле имаше връзки с Джърмейн Дефоу, Маркъс Бент, Райън Бабел, Арман Траоре и Жерар Пике. (актуални снимки на Даниеле тук).



7.Джанлуиджи Буфон и Алена Середова - вратарят може да не е най-очарователният футболист, но има прекрасна половинка. Освен като модел и майка на сина на играча Луис Томас тя е любимка на феновете на Италия. За разлика от футболните съпруги в Англия не се притеснява да дере гърло в агитката, облечена не по последна мода, а с екип на националния тим. (повече за Алена тук)



6.Алесандро Костакурта и Мартина Коломбари - бившата "Мис Италия" и приятелка на скиора Алберто Томба е женена за легендата на Милан и имат син Ахил.



5.Фабиен Бартез и Линда Еванджелиста
 - Между 1998 и 2001 г. имаха връзка. Линда дори забременява, но губи бебето при спонтанен аборт в шестия месец. Отчаяна от загубата тя остави на друга манекенка Летиция Каста да й отмъкне Бартез.



4.Дани Мърфи и Джоана Тейлър - През 2004 г. грозноватият Дани се ожени за ослепителната Джоана. Актрисата е във всяка класация за най-красиви футболни половинки.   



3.Кристиан Карембьо и Адриана Скленарикова - Преди десет години жената с най-дългите крака в модния свят се омъжи за един от най-грозните футболисти – Кристиан Карамбьо. Въпреки постоянните слухове, че се разделят в началото на брака им двамата са все още заедно. 



2.Оливер Кан и Верена Керт - 21-годишната барманка стана известна като любовницата на Кан и той заряза бременната си жена заради нея. След като заживяха заедно и Верена изневери на вратаря, който обаче и прости. Двамата се разделиха миналата година.



1.Томас Гравесен и Кира Егерс - 33-годишната приятелка на футболиста е една от най-известните порно звезди в Дания.