Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Семейна драма е причината крилото Олександър Зубков да не играе за Украйна на европейското първенство. В разгара на подготовката на тима на Серхий Ребров за форума в Германия гръмна скандал, след като съпругата на футболиста Анна го обвини в изневeри. 

"Приказките, че има верни мъже, се оказаха просто приказки. Бях излъгана от него, разбрах го случайно", написа русокосата фурия и публикува чат на Олександър Зубков с предполагаемата му любовница.

Анна даде да се разбере също какви услуги е търсил той, публикувайки плащанията му за проститутките, които си е поръчвал:

Скандалните й разкрития станаха основна тема за клюки, а по време на лагера и след това на европейското първенство в Германия Зубков упорито избягваше срещи с журналистите. Това е причината да остане извън сметките на селекционера Ребров, макар да минава за титуляр.

Самата Анна е изключително противоречива личност. Тя си навлече гнева през 2021 г., когато заяви в интервю: „Не мога да бъда с мъж, който печели малко. А колко е нормално за мен? 10 000 евро“. Каза също така, че има дни, в които харчи по 3000 евро.

Aнна Зубкова: