Половинката на бившия нападател на ЦСКА от сезон 2006/07 (4 мача, 2 гола) Алекс Пицурка - Кристина Ич се озова в центъра на огромен скандал в Румъния. Хубавицата беше обвинена в присвояване на средства от дарения от кампания за борба с коронавируса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Оказа се, че само 1/3 от парите са получени в институт за изследване на болестите, а останалите са отишли за покриване на маркетингови разходи и заплащане на хонорари на участниците, сред които и брюнетката. След разкритията фенове я нападнаха с обидни епитети и призоваха да не "краде от болните" и да дари всичко, което е взела.

"Не мога да повярвам колко много омраза получих тези дни. Подписах договор преди 6 месеца с фондацията като рекламно лице и не съм взела нищо от даренията. Как може да си помислите, че съм откраднала парите ви?  Много ме боли, когато ме попитат - Ти наистина ли го направи? Тези, които ме познават, знаят, че нямаше да мога да спя, ако взема чужди пари, особено, ако са за болни хора", написа известната като Румънската Анджелина Джоли в социалните мрежи.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!