Виолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, се омъжи за любимия си Георги Коруджиев. Щастливото събитие се състоя в последния ден от август, а избраното място беше резиденция „Бояна“. Церемонията и партито могат да се опишат накратко с две думи – магичност и пищност, които са стрували около 50 000 лева на Сиракови, твърди „Галерия“.

Наистина впечатляващ празник, който самата Виолета определя като „нашата мечтана кралска сватба“. Трескавата подготовка за приказката продължила цели 9 месеца. През това време семейството избирало старателно всеки детайл – тоалети, ресторант, покани, огромна торта, разположението на масите и всички останали подробности. Само за сладкия десерт те похарчили близо 3000 лева.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Илиана Раева била техен съветник през цялото време, а младите с радост се възползвали от опита и вкуса й към лукса. Виолета и съпругът й са заедно отдавна, а наследничката им Илиана ще навърши три години през октомври. Малката се превърна в център на внимание на сватбата и умили всички гости. Сестрата на булката – Славея, пък беше кума заедно с приятеля й Петър Лаков.

Водещи на събитието бяха Драгомир Драганов и Алекс Сърчаджиева, а един от най-забавните моменти се оказа музикална игра, с която присъстващите били изненадани от Христо Стоичков, който пристигна у нас специално, за да ги уважи, се изяви на микрофона с „Моя страна“ на Емил Димитров.

Предложението за брак бе направено в края на 2018 г. в Барселона, а годежът беше отбелязан на 11 декември. Датата е ключова за популярната фамилия – на нея Наско и Илиана сключват своя брак и предстои да отбележат 35 години заедно.

Пръстен с диамант и бяло злато успял да предизвика радост в очите на Виолета и тя не се поколебала да каже своето „Да“.