Липса на възможност цели две седмици да тренираш на корта, студена храна в малки порции, мишки в стаята – повечето оплаквания на тенисистите от живота в карантина в Мелбърн изглеждат оправдани, но своите собствени проблеми в ситуацията има и приятелката на Бърнард Томич Ванеса Сиера. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Най-лошото на карантината е това, че аз не мия собствената си коса. Никога не съм си мила косата. Просто не го правя. Обикновено фризьорите го правят вместо мен два пъти в седмицата. Това е ситуацията, с която трябва да се справяме“, разказва тя в последното си видео в YouTube, в което ни пренася в хотелската стая, която двамата с някогашния суперталант в тениса обитават в последните три дни.

„Освен това има само една тоалетна. Никога не съм акала пред Бърнард, не знам какво ще правя. Трети ден е. Не мога да го направя пред него. Не съм преминала тази граница във връзката ни и се надявам да не ми се наложи“, оплаква се още тя.

В Австралия Сиера е известна от участието си в риалити формата Love Island. Тя има и доста популярен профил в сайта OnlyFans, в който срещу абонамент потребителите могат да гледат еротично съдържание с нейно участие. Томич също се включи в едно от последните предизвикателни клипове на приятелката си.

Затвориха ги в една стая, намачкаха чаршафите, но се появи много голям проблем ВИДЕО

Пространството на стаята им в Мелбърн никак не е голямо, заради което „правим само малко йога“, обясни Сиера, която бе с Томич и по време на квалификациите в Доха. Оттам тя публикува видео, в което показа как помага за подготовката за мач на своя партньор. Присъствието ѝ явно имаше ефект, защото намиращият се под №228 спечели три трисетови мача и така си гарантира участие в основната схема, пише "Тенискафе".

Преди то да започне 28-годишният тенисист и приятелката му ще трябва да прекарат две седмици в стаята си, а от видеото на Сиера става ясно, че това няма да им бъде много лесно. „Буквално няма свеж въздух и балкон. Играх Pokemon 11 часа без прекъсване вчера и 12 часа онзи ден. Бърнард играе World of Warcraft горе-долу същото време колкото аз на Pokemon. Това е единствената ни възможност.“

Тя се оплака, че никой не е почистил стаята им и не са получили нови кърпи, както и че се е наложило да си измият чиниите на мивката в банята. Сиера се включи в масовото недоволство на тенисистите от качеството на храната. Двойката преодолява проблема като харчи по 200 долара дневно за доставка на храна отвън.

Томич все пак ще има възможността да тренира по 5 часа дневно, но в първите три дни това все още не се е случило.