Половинката на Григор Димитров Лолита Османова се похвали на майка му Мария Димитрова с пръстен, който той и подарил. Сюблимният момент запечата папаракът от xnews.bg Тихомир Петков при посещението на руската красавица в Хасково. 

Нежното бижу, красящо дългите й пръсти, е характерно за годежен пръстен. Двете дами изгледаха едночасовата тренировка на Гришо в събота на тенис кортовете в Хасково. Както е известно, Димитров за първи път доведе Лолита в България, като тя остана възхитена от страната ни. Поводът бе 30-ият рожден ден на Григор, който отпразнуваха в неделя. БЛИЦ показа и снимки от вечерята на звездната двойка в елитен столичен ресторант. 

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

В неделя Лолита качи снимка в профила си в "Инстаграм" с тескт "Моят партньор в престъпленията". Това в хайлайф средите може да се тълкува, че тя е предприела важна стъпка в живота си. Още по-силно говори фактът, че Гришо за първи път докарва своя известна половинка в родния си град. 

Не е за вярване с какво Гришо и Лолита пристигнали в България

Щерката на руския олигарх Елдар Османов сподели пред журналистите в града на Богородица: "Хасково е специално място за Гришо". Това още повече засилва съмнението, че най-добрият ни тенисист може би слага край на ергенския си живот...

ФОТОБОМБА В БЛИЦ: Ето как и къде Гришо отпразнува юбилея си! СНИМКИ