Спряганият за нов селекционер на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич е женен за сексапилната Любица. Двамата се запознават, когато той е футболист на Партизан и оттогава са заедно.

Сръбската красавица беше в топ 3 на най-красивите половинки на треньорите по време на световното в Русия. Тя дари съпруга си с три деца и вече е баба. Любица обаче често обича да предизвиква със своите снимки от фитнеси, както и с татуировките си. Има няколко на тялото си, но най-ефектни са тези на едната ръка, каквито има и Пауло Дибала.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Ожених се, тя забременя. Чудех се какво ми идва на главата, защото тогава карах „Юго“ (марка автомобил „Застава“) на изплащане, а бях платил само 2 вноски. Успокоих се и заиграх добре, когато дойдоха в джоба ми парите от Германия. Децата се возиха в джип“, разкрива Кръстаич пред „Моцарт спорт“. Той и Любица рядко се появяват на публични места заедно.

Хубавицата не си трае, когато медиите нападат или критикуват Кръстаич. „Младен също е от плът и кръв. За разлика от много хора в него има истинска страст. Младен не е нощна птица. Харесва да бъде в компания, но в Германия се събираше предимно със сърби. Музиката е неговата любов. Обича да пее. Прави го дори на концерт на Миле Китич“, хвали го Любица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubica_ljubi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubica_ljubi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljubica_ljubi