Близо 100 гости присъстваха в събота на сватбата на Станислав Иванов. Най-вълнуващият ден на вратаря споделиха и съотборниците му от МФК Варна, информира сайтът на клуба. С ролята си на кум пък перфектно се справи треньорът на отбора Венко Иванов, който беше със съпругата си Наталия. Сватбеното тържество уважи и председателят на Управителния съвет на МФК Варна Александър Неделчев.
Още около 13 ч. футболистите се събраха в дома на младоженеца. Малко след като взеха булката всички се отправиха към храма „Св. Успение Богородично“ за църковния ритуал. Кристина и Станислав изглеждаха зашеметяващо. Младоженката беше се спряла на бяла сатенена рокля с открити рамене и ефектна роза от плат, заменяща бижуто. Вратарят на МФК Варна пък беше избрал светлосив костюм с дискретно райе в комбинация с риза в цвят пепел от рози и една идея по-тъмна вратовръзка.
След официалното обявяване на младото семейство купонът започна в ресторант „Казабланка“. Там Станислав и Кристина получиха и много подаръци от близки и приятели. Изненадата от съотборниците на играча беше парична, а двамата със съпругата му ще решат за какво да използват сумата.
Не се мина и без поздрави към младото семейство. Специално за Станислав и Кристина беше музикалното изпълнение на крилото Владимир Гочев. 27-годишният футболист беше избрал балкански хитове за изненадата си и показа завидни певчески умения. Железният треньор на отбора този път позволи на играчите си да му отпуснат края, но всичко си беше с мярка. Купонът продължи до ранните часове на следващия ден. /БЛИЦ