ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Набиращият популярност в бокса американски влогър Джейк Пол има нова възлюбена и това е секссимболът на нидерландското кънки-бягане Юта Леердам. Новината беше съобщена от изданието „De Telegraaf”.

Според информацията, двамата са заедно от няколко месеца, а наскоро са засечени заедно на светско събитие в Маями.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Преди да започнат връзката си двамата имаха дългогодишни отношения с други партньори. През лятото на 2022 г. Леердам скъса с кънкьора Вервай, с когото беше заедно в продължение на пет години. Джейк Пол пък се раздели с модела Юлия Роус, с която започна връзка в началото на 2020 г.

24-годишната Леердам е истинска звезда в Нидерландия и има 4,1 милиона последователи в „Инстаграм“. Тя е олимпийска вицешампионка от Пекин 2022. Освен това има шест златни медала от световни първенства, както и четири титли от европейски шампионати. 26-годишният Пол е изключително популярен в социалните мрежи, където първоначално натрупа известността си. Само в „Инстаграм“ има 22,5 милиона последователи. В последните три години той проби на професионалния боксов ринг, където вече изигра седем мача и записа шест победи (4 с нокаут). В последната си среща обаче загуби от Томи Фюри със съдийско решение.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК