Звездата на Манчестър Юнайтед и националния отбор Димитър Бербатов бе представен от английското издание "News of the World" в изключително предизвикателна светлина.

Мечтата на Митко се сбъдна, но това е само едната страна от живота на футболиста. Или поне така твърди изданието, което припомни за предизвикателната фотосесия на Бербо със Силвия Стойчева.

Освен това, таблоидът не пропусна да погледне и под завивките на нападателя, като изброи част от завоеванията му през годините.

Ако някой на Острова преди време си е помислил, че нацупената физиономия е перманентно на лицето на Димитър Бербатов, очевидно не го е виждал да играе футбол на маса с красива жена.

^^
("News of the Wolrd" представи Дрийм тима в обща снимка - Даниела, Теди, Деси, Силвия, Снежина, Маги, Елена и Станислава)

Самата Силвия пък разказа пред "News of the World" какво е било изживяването след фотосесията, в което се намеква за нещо повече от чисто приятелски взаимоотношения - "Това е разбираемо. Ние бяхме млади, наполовина голи - нормално е. Също така, и двамата не бяхме обвързани. Така се случи, нищо лошо. Той ме победи с 10:0 и трябваше да се съблека."

Топгримьорката призна, че двамата са имали интимна връзка след направената фотосесия за българското списание, се казва още в статията. Според "News of the World", на Бербатов съвсем не му отива да е нацупен, особено след като може да се похвали с осем невероятни приятелки.
 
"Нашата афера продължи няколко месеца. След това продължихме да се забавляваме, но вече само като добри приятели. Споделяме си един на друг доста неща. И двамата сме родени лидери, може би затова и не се получи. Между нас обаче продължава да съществува добро приятелство", добави Силвия.

"Той е много прям човек. И се усмихва през цялото време. Когато обаче излезе на терена, все едно е друг човек – става сериозен и решителен. Това може би е причината, поради която хората го смятат за меланхоличен. Той просто се нуждае от почивка извън света на футбола. Това вероятно е начинът, по който се пази от емоциите. Никога няма да промени поведението си, само за да бъде в центъра на вниманието", смята още изявяващата се като модел гримьорка.
 
Изданието посочва, че по време на престоя му в Тотнъм, Бербатов предпочитал да прекарва голяма част от времето си в своя апартамент в Лондон, въпреки че в миналото си той се е срещал с невероятни жени.
Сред имената, които "News of the World" посочва са Деси Банова, с която се е срещал през 2002 година за около четири месеца.
 
"Той не беше достатъчно зрял и не се влагаше напълно в нашата връзка. Освен това имаше комплекси за малоценност, тъй като повечето жени излизаха с него заради парите му. Затова и се разделихме, след като срещнах гръцкия бизнесмен", заяви водещата на метеорологичната прогноза.
 
Следващата в списъка на английското издание е Станислава Кючукова, следват Снежина Вълкова, Маги Вълчанова, Теди Велинова, Даниела Арнаут и накрая Елена Щилянова. Обширната статия завършва с отворен край и цитат от самия Димитър Бербатов - "Аз знам много добре кой ме обича и коя ще е майката на децата ми." /БЛИЦ