ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

След шумната сватба, която вдигнаха Златка Райкова и арменецът Карен, те направиха още едно тържество за нейният син Благой, който навърши 4 години. Бившата плеймейтка организира шумен купон в детски парти център, в който се включи и аниматор с облекло на Супермен, но всички вероятно са се питали къде е бащата на детето Благой Георгиев, чиято липса не остана незабелязана. Това може би е разочаровало детето. За сметка на Джизъса в обятията на Райкова на детския рожден ден бе новият мъж на русокосата фурия Карен. Тримата изглеждат щастливи заедно на снимките в социалните мрежи, прегърнати на фона на огромна торта с анимационен герой.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

След като Златка Райкова и Карен сложиха пръстените, тя сподели, че ги очаква и меден месец с децата. Оказва се още, че плеймейтката е взела и фамилията на мъжа си - Хачатрян.

Както е известно бившият футболист Благой Георгиев отново е на крилете на любовта. Преди време самият той призна, че е влюбен в дъщерята на Ванко 1- Ивана. Очевидно тя е отговорила на чувствата му и двамата вече са заедно. Все още обаче не е ясно дали е узаконил свободата си след раздялата с Полина Спасова.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!