Връзката между Ана Иванович и Фернандо Вердаско става все по-сериозна. Освен че вече не крият отношенията си, на двамата им е все по-трудно да се разделят. Влюбените гълъбчета прекараха последните две седмици в Палма де Майорка, където Ана наскоро си купи скромно имение за 4,5 млн. евро. Тя и Фернандо тренираха здраво и се забавляваха на слънчевия остров. Вердаско дори взе участие в благотворителен футболен мач, в който се изправи срещу Томи Робредо. За съжаление на Ана, която дереше гърло от трибуните, отборът на нейния любим загуби с 1:2.
"Заедно сме от три месеца. Бих казал, че още се опознаваме, така че няма закъде да бързаме", отбеляза философски Вердаско. Той и Ана ще трябва да се разделят за известно време, тъй като красавицата ще се прибере в родината си.
"Вече две седмици тренирам в Испания. Много ми е приятно тук и сега Фернандо ще ми липсва", призна Иванович. Двамата вече са започнали да планират състезателната си програма за 2009-а, за да могат да са заедно на колкото може повече турнири. Първият, на който ще се появят, е на 4 януари в Бризбейн (Австралия)./БЛИЦ