ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новак Джокович се класира за 1/2-финал на "Ролан Гарос" след 3-1 (4:6, 7:6 (7:0), 6:2, 6:4) срещу руснака Карен Хачанов за около четири часа и записа девета победа в десетте си мача със съперника.

ПЪРВИ СЕТ
Двубоят започна равностойно и без възможности за пробив в първите четири гейма. В петия обаче Джокович се пропука и изостана в резултата при свой сервис. Сърбинът бе колеблив и при 5:3 в полза на Хачанов, но успя да спаси два сет пойнта. В следващия гейм обаче руснакът взе своето и затвори сета при 6:4.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

ВТОРИ СЕТ
Втората част премина изключително равностойно, като нито един от двамата не стигна до възможност за пробив. Стигна се до тайбрек, в който Джокович започна вихрено и поведе с 4:0 след два пробива, след което довърши съперника със 7:0 след още един пробив.

ТРЕТИ СЕТ
Джокович тръгна много добре в третия сет и проби Хачанов в началото. След това играта тръгна гейм за гейм, за да се стигне до нов пробив за 5:2 в полза на сърбина. Краят на сета дойде с гейм на нула за 6:2.

ЧЕТВЪРТИ СЕТ
Четвъртата част започна гейм за гейм, докато Джокович не направи пробив за 2:1. Сърбинът се спаси от изравняване в следващия гейм. При 4:2 в своя полза Джокович пропусна две възможности за пробив (4:3), след което бе пробит за 4:4. Бившият №1 в света обаче бързо си върна аванса (5:4) при сервис на Хачанов, след което уби интригата в срещата с победа в последния гейм за 6:4.

В следващия кръг Джокович ще играе срещу Карлос Алкарас или Стефанос Циципас, които излизат на корта по-късно тази вечер.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!