Ана Иванович - Най-сексапилната тенисистка в света наскоро получи предложение за брак. То не бе от бившето й гадже Вердаско, нито от настоящето Адам Скот. Неочакваното предложение е от 13-годишен австралийски тийнейджър. Младежът е бил сред подавачите на топки на една от тренировките на Ана в Австралия.  Напористият австралиец първо е поискал автограф, а докато Ана е пишела името си върху тенис-топка, тинейджърът е изпълнил песничка, написана специално за петата тенисистка в световната ранглиста.
Сериозно Ана дълго време бе сама, а слуховете я свързваха с Новак Джокович, като двамата разкриха, че са само приятели. Ана показа на света по време на турнира в Доха в края на миналата година, че до нея е испанският й колега Фернандо Вердаско. Тя дори посети финалния мач за Купа "Дейвис" между отборите на Испания и Аржентина, където Вердаско триумфира и си купи къща в Испания.
В началото на годината обаче двамата се разделиха и горещата сръбкиня бързо намери нов пристан за своята любов. Избраникът е австралийският голф-състезател Адам Скот. 

Йелена Янкович – Лидерката в световната ранглиста не спечели златото в Пекин, но откри голямата си любов. Тенисистката признава, че е силно влюбена в Младян Янович. “Той е момче от Черна гора, откъдето са родителите ми. Преди да го срещна бях сама няколко месеца. Той е на 24 години и е част от националния отбор по водна топка на страната си”, разказва Йелена. Двамата бяха заснети на Нова година и на снимките се вижда колко са влюбени и щастливи.
Преди да го срещне има дълга връзка с бивш баскетболист, който развива собствен бизнес в Сърбия. Турнирите и далечното разстояние обаче водят до чести скандали и те се разделят в средата на миналата година. През 2007-а слуховете я свързват с партньора, с когото печели “Уимбълдън” на двойки – Джейми Мъри. Сръбкинята и братът на Анди Мъри твърдят, че това са измислици.

Мария Шарапова – една от най-красивите състезателки има и доста на брой завоевания. В момента Маша е влюбена в Чарли Еберсол, който е син на собственика на “ЕнБиСи Спортс” Дик Еберсон и актрисата Сюзан Сейнт Джеймс. Двамата са неразделни, като Чарли и помага в опитите да се завърне на корта след тежка контузия.
Първата й връзка бе с колегата Хуан Карлос Фереро - испански тенисист през 2004 година. На следващата Мария имаше кратък романс с вокалиста на групата “Маруун 5” Адам Левин. След раздялата им той натрупа слава, разкривайки пикантни подробности от връзката им. Друг тенисист – Анди Родик я утеши в този момент, за да я зареже през 2006 година. Наскоро слуховете я свързваха с футболиста Кристиано Роналдо и сърбина Новак Джокович. 

Серена Уилямс - Номер 2 в света Серена Уилямс е доста популярна светска личност в родината си. Със сестра й Винъс пуснаха модна линия, а връзките на по-малката са все с холивудски личности.
Първо Серена излизаше с филмовия продуцент Брет Ратнер между 2004 и 2006 година. Тя обаче го заряза след като разбрала, че вместо да прекара свободните си дни с нея се е забавлявал с рапърите Пъф Деди и Джей Зи.
След него тенисистката твърди, че е “сама и доволна”, но попада в обятията на актьора Джеки Лонг. Двамата се запознават в ТВ шоу, но бурната им връзка трае кратко.
Серена го заменя с рапъра Комън, с който излиза и досега. Двамата станаха една от любимите двойки на папараците. Комън бе до нея по време на участието й на Откритото първенство на САЩ миналата година. Снимки от ваканцията им в Хавай през октомври обиколиха световните агенции. 

Винъс Уилямс
– По-голямата сестра от известната фамилия се сгоди за първата си любов Ханк Кюне. През 2007 година след “US Open” Винъс разкри, че е влюбена в голфъра от няколко месеца. Близки на двойката обясниха, че четирикратната шампионка от "Уимбълдън" и бъдещият й съпруг не искат да се шуми излишно около имената им и затова са запазили в тайна плановете си.
"В момента Винъс се е концентрирала изцяло върху подготовката си за Откритото първенство на Австралия и не иска да се разсейва с медийни изяви. Едно е сигурно обаче - и тя, и Ханк са изключително щастливи", разкри източник, близък до влюбените.
32-годишният голфър има син - Хенри, от първия си брак. Кюне бе неотлъчно до Винъс по време на миналогодишното Открито първенство на САЩ, както и на "Уимбълдън".

Елена Демениева – Една от най-постоянните руски тенисистки е влюбена в хокейната звезда Максим Афиногенов вече пет години. Двамата се срещат по времето, когато Макс играе за Динамо (Москва).
Когато Максим заминава в САЩ за да се присъедини към тима на Бъфало Сейбърс, тенисистката също заживява зад океана, за да е по-близо до него. През 2007 година двамата обявиха своя годеж. Майката на Елена отрече новината, но въпреки че сватба все още няма двойката продължава да е заедно.

Даниела Хантухова – за нея е известно, че е ходила с хокеиста Мариан Хоса. Той е словашки национал и играе за Атланта в НХЛ. 

Флавия Пенета – симпатичната италианка имаше дълга връзка с Карлос Моя. През 2007-а, след “Уимбълдън” те се разделиха заради изневяра на испанеца. Флавия изглеждаше слаба и нещастна, но сега се завърна към силните си игри. 

Доминика Цибулкова – Красивата словачка имаше връзка с колегата си Гаел Монфис (вижте негова снимка тук). След раздялата им започна да излиза с друг тенисист – Юрген Мелцер. Австралиецът има доста завоевания като сред тях са Доминика Цибулкова, Анастасия Мискина и Никол Вайдишова./БЛИЦ