Новакът в елита ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача от първия кръг срещу ЦСКА, който е на 7 август от 20:00 часа на "Васил Левски". Това е начинът привържениците на клуба да изразят подкрепата си за двубоя, който за жалост ще се играе без публика. Един от запалянковците ще спечели и награда. 

Съобщението от ЦСКА 1948:

"Стартира продажба на дарителски билети за мача от първия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА-София, който ще се състои на 7 август от 20:00 ч. на ст. „Васил Левски“ в столицата.

Дарителските билети за мача ще са в три категории - от 15 лева, от 20 лева и от 100 лева. Те могат да се закупят от мрежата на Eventim и онлайн oттук.

Както е известно, заради противоепидемичните мерки в страната, на трибуните няма да бъде допускана публика. Това обаче не може по никакъв начин да застраши връзката между ЦСКА и феновете на клуба.

С покупката на дарителски билет вие на този етап не си осигурявате място на стадиона, но със сигурност помагате с изключително важно дарение на ЦСКА в борбата. Това е виртуален пропуск, с който можете да демонстрирате силната си подкрепа към отбора в това първо голямо предизвикателство от дългия сезон в efbet Лига.

Важно е да отбележим, че един от вас ще получи и специална награда след покупката си на дарителски билет. Кодовете от билетите ще бъдат записвани и впоследствие ще участват в томбола, в която голямата награда ще бъде флагът на ЦСКА 1948 от тази паметна среща на Националния стадион „Васил Левски“.

Среща, която чакаме от много време.

Очакваме вашата подкрепа, „армейци“! 

Не забравяйте, че заедно сме по-силни!

За Гордостта на София!".