Валенсия се издъни пред своите фенове на „Местая”, завършвайки 1:1 с последния във временното класиране Гранада в мач от 12-ия кръг на испанската Примера дивисион.

През първото полувреме домакините създадоха няколко добри положения, но не превърнаха в гол нито едно от тях. Вратарят на гостите Очоя спаси удари на Родриго Морено и Луиш Нани. В добавеното време на първата част Мехди Карсела-Гонсалес (45+1) изненадващо изведе гостите от Андалусия напред в резултата.

"Прилепите" отвърнаха веднага след почивката с гол на Луиш Нани (47) след асистенция на Дани Парехо. В 52-ата топката отново попадна в мрежата на Гранада, но голът бе отменен заради засада на Родриго. Нани пропусна на два пъти в 57-ата и 62-ата минути, а в 74-ата Еляким Мангала предотврати попадение във вратата на домакините. До края на мача натискът на „прилепите” не даде резултат и те трябваше да се задоволят само с точка.

След равенството Валенсия е на 15-о място с 11 точки, а Гранада остава на дъното с 5 точки и все още без успех от началото на сезона.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!


All Goals & highlights – Valencia 1-1 Granada... by mohtv