Още трима кандидати за поста старши треньор на мъжкия национален отбор по волейбол на България официално подадоха документи в БФВ, съобщи Гонг. Любомир Герасимов, който преди седмица обяви желанието си за поста, днес депозира автобиографията си в БФВ. Освен CV-то си, президентът на волейболен клуб Локо (Пд) и бивш наставник на Левски Сиконко и Пирин Балканстрой (Разлог) е изявил готовност за среща-разговор с ръководството на централата, на която да им представи „Основни насоки за перспективното развитие на българския национален отбор по волейбол”.

Бившият треньор на младежкия национален отбор на България Георги Драганов е другият български специалист, които се кандидатира. Той работи в Италия като наставник на детско-юношески тим и е бивш национален разпределител на България. Драганов беше и помощник-треньор в националния отбор под ръководството на Иван Сеферинов.

Четвърти сърбин също се включи в битката. Това е Велибор Иванович, национал на Югославия от 1987 до 1991 г., който изведе до шампионската титла женския тим на Фолеро (Цюрих, Швейцария). Така общият брой на кандидатите вече е десет./БЛИЦ