Шампионът ЦСКА, който стартира участието си във волейболната Шампионска лига замина за Солун. "Червените" срещат в първата си среща утре от 19,30 часа българско време местния Ираклис, където играе Пламен Константинов. Гибона е под въпрос за срещата, заради боли във врата.

С "червените" не замина талантът Теодор Тодоров, който разтегна мускул на една от последните тренировки на отбора. Вместо него се очаква титуляр в центъра да започне Стойко Ненчев, който обаче доскоро лекува контузия и не се намира в най-добрата си форма.

Независимо от всичко в състава на шампионите цари оптимизъм преди утрешния двубой. „Целта ни е да минем групата. Години наред сме се борили за повече престиж на клуба. Това е мач, това е кампания, която трябва да изиграем достойно. Трябва да видим къде се намираме в момента", каза треньорът Сашо Попов.

Българите се включват в най-силния европейски клубен турнир за първи път от повече от десетилетие. Освен Ираклис ЦСКА ще се изправи в груповата фаза и срещу АЗС Честнохова и турският Фенербахче.

Феноветете на волейбола могат да проследят утрешната среща на запис, който ще бъде излъчен от 21,00 часа по телевизия "Ринг". /БЛИЦ