Снимка, запечатала случка от софийския живот, разбуни духовете в мрежата, пише glasnews.bg.

На фотото виждаме жена, която разговаря с полицаи и още двама души, докато преспокойно държи в ръката си... бейзболна бухалка. Необичайната ситуация се развива в неделния ден на паркинга на голям хранителен хипермаркет.Тъй като в страната този спорт не се радва на особен интерес, може само да предполагаме с каква цел столичанката се е въоръжила по подобен начин. По всяка вероятност обаче става въпрос за ескалация на проблем на пътя. Неслучайно на място е пристигнал и патрулен автомобил.

Снимката е качена в мрежата, а софиянци не оставят случая без коментар. За много от тях подобни драми са вследствие от агресията на пътя. Дами споделят, че са имали случки, при които напрежението след проблем е ескалирало.

Други добавят, че също имат бухалка в автомобила си и дори се завързва дискусия - дали защитното средство е по-добре да е от алуминий или от доброто старо дърво.

Не липсват и хора, които се притесняват за здравето на пристигналите полицаи, да не би бухалката да бъде използвана срещу тях.

Вижте част от коментарите:

"За всеки случай", констатира Б. Нечев.

"От известно време наблюдавам, няма мъже, няма жени - хората са изтрещели яко. Жена на оживено място като Кауфланд с бухалка слиза да бие мъж?!", пише Евгени Вайкон.

"Напоследък и аз се замислям за бухалка. Все по-често ми се случва да ме засичат мъже и като видят, че има сама жена зад волана, започват да сипват с големия черпак...", споделя Д. Демитрова.

"Тя да не почне полицията, че тогава ще е цирк", добавя М. Радева.

"Пернишка мома", заключава Таня Иванова.

Трафикът става все по-натоварен, а инфарктните случки на пътя са въпрос на секунди. За съжаление често далеч по-опасна от самото произшествие е последвалата реакция на шофьорите.

Снимка: Иван Тачев