Антон Божков, единственият син на Васил Божков, е отишъл на пазар без охрана, съобщава в последния си брой седмичникът "Уикенд” и публикува ексклузивни папарашки снимки.

Наследникът на хазартния могул се отбил в голям хипермаркет в столичния квартал „Драгалевци” с дънки и модерна бяла тениска, артистично фабрично скъсана тук-там, в деня на прибирането на баща му в България.

Зетят на Стефан Софиянски спокойно обиколил рафтовете в супера, като си тръгнал с два стека минерална вода, корнфлейкс, прясно мляко и полуготови спагети. Явно семейството не залага особено на здравословното хранене, коментира медията. 

Божков-син се е променил значително за последните 3 години, откакто се появиха проблемите на семейството му с правосъдието. Мъжът на Ива Софиянска видимо е напълнял с поне 10 килограма, а може би дори 15. Няма го стройното момче, което беше само преди няколко лета. Косата на 39-годишният Антон вече е прошарена, пуснал е и неоформена брада. През ноември наследника на Черепа ще чукне 40 години. 

Преди дни стана ясно, че семейството на Васил Божков е вече с назначена охрана.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук