Перверзник плаши жени, размахвайки члена си в Борисовата градина в столицата. За ексхибициониста алармираха в социалните мрежи част от потърпевшите, които са имали близка среща с него, пише "Телеграф".

От разказите им става ясно, че извратенякът е активен както в по-ранните, така и в по-късните часове на деня и пробва да празни пълнителя насреща им в непосредствена близост, пред шокирания им поглед.

"Нещо лошо ми се случи тази вечер и искам да предупредя други (особено жени). Сексуален тормоз.

Днес, докато се разхождахме в Борисовата градина откъм Незабравка с кучето ми (към 8.30) имаше един мъж - слаб, фланелка с цвят на корал, не му видях лицето, но май беше млад - който си беше извадил члена и се пипаше срещу мен.

Посегна ми, но аз го избутах и не ме последва. Мисля, че просто искаше да се почувствам неудобно, да ме погнуси. Това беше към по крайната част, там където има паднали дървета, изрязани като пейка. Бих искала да знам ако на някой му се е случвало нещо подобно", пише във фейсбук групата на квартал "Изгрев" една от жертвите.

А други добавят:

"И на мен ми се случи подобно преди около два месеца, пак в Борисова, сутрин. Толкова се бях шокирала че даже не се сетих да го снимам....",

"На мен ми се е случвало същото нещо 2 пъти. Отново млад човек, слаб. Отговарящ на Вашето описание. В горичката, която минава към спирката на 88, 94 и 102.

Случи ми се миналата година, като първия път беше на метър от мен, втория път се беше “скрил” зад спирката. Изключително травмиращо преживяване… Откакто ми се случи просто излизам с постоянен стрес…Препоръчвам Ви да си вземете лютив спрей.".

Една от жените, която признава, че има не малък опит в срещите с подобни перверзници коментира, че макар по принцип да са безобидни, "никнат като гъби" и държавата трябва да реагира и да ги "прибира някъде"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук