Клиент остана потресен от доматите, които се продават в голяма търговска верига, пише Plovdiv24.bg. 

Във фейсбук той публикува снимки от предлаганата стока. Зеленчукът е от сорта "чери домати".

"Чери домати от "Лидл" в 9 ти! Потрес!", написа той.

От публикацията му става ясно, че магазинът е в столицата и наистина не са в добро качество."Ма верно ли си давате парите при тея за боклуците им????", пита коментиращ.

А друг го съветва: "Върнете ги, ако пазите касовата бележка".

"Отврат...що не ги дават поне без пари", споделя трети.

"Е, вие със затворени очи ли пазарувате? Върнете ги, ще ви ги сменят", казва друг потребител във фейсбук.

"Ама задължиха ли ви да ги купите ??? И ааз бях там, ама никой нищо не ми каза, купих това, което си избрах !!! Ходи на коопетивния на сергиите и им прерови доматите ... Там отпред са идеални, а те ти слагат отзад, прибираш се, жена ти отваря плика и почва с въпроса: ти кьорав ли си, кви са тея скапани домати ...", критикува следващ.

И още:

"Пазарът е пълен с пресни плодове и зеленчуци с перфектно качество, но вие се забивате по веригите, а после се оплаквате. Както обикновено “защото е по-лесно".

"Пълна подигравка с нас. Те продават скъпо, но като се стигне до изхвърляне и давайте промоция."

"Е, нали всеки ден си рекламират плодовете и зеленчуците по медиите, най-доброто качество, сертификати, дрън-дрън. Виждаме, новото качество!"

"Те са за кофата, що не им ги върнахте".

"Докато свят светува зеленчуците се скапват с времето и съответно търговецът, купил тези зеленчуци, ще се опита да ги продаде и част от скалите се. И няма значение дали е верига супермаркети или сергия на пазара. Винаги има фира, зеленчуците са бързо разваляем продукт."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук