Силвия Кацарова обяви, че е сложен край на сагата с авторските ѝ права и е спечелила дело срещу Владислав Славов. Припомняме, че млaдият мyзиĸaлeн пpoдyцeнт и фолк певец повече от година имаше пререкания с легендата на естрадата. Славов бе успял да придобие правата върху текстовете на някои от най-големите й хитове на Кацарова, сред които „Огън от любов“. 

Ето какво написа тя в личния си фейсбук профил:

Приятели, щастлива съм! Официално българският съд се произнесе с решение, че лицето Владислав Славов е нарушил авторските ми права, като без мое разрешение е възпроизвеждал и разпространявал творчеството ми. За това, че правата ми на артист-изпълнител бяха потъпквани в продължение на години от Славов, българският съд постанови решение с което официално обясни на Славов що е то артист-изпълнител, и че никой няма право да му отнема творчеството.

Това решение е победа за цялата българска култура. Това решение е победа и за вас, всички вие които ме подкрепяхте и бяхте неотлъчно до мен, които ми дадохте сила да се боря. Защото ако не се борим българската култура няма да я има. А, загубена ли е културата е загубен и народа. Благодаря на адв. Мария Янева и адв. Вари Бельов.

С обич,

Ваша Силвия