Няма сила, която да накара Кичка Бодурова отново да пристъпи прага на "ВИП брадър". Певицата категорично е отказала на продуцентите поканата да вземе участие във формата "Ол старс", който събира под покрива на Големия брат бивши участници в шоуто, пише в. България днес.
Кичка бе сред най-забележителните звезди преди две години в предаването и скандалите й с останалите бързо вдигнаха рейтинга. След излизането си Бодурова сподели, че шоуто е било грешка и не би влязла отново в къщата. По всичко личи, че Кичка не е променила мнението си и до днес.

Естрадната певица съвсем не е единствената, отказала да влезе в "Ол старс" формата. Редица други випове са отказали участие. Голяма част са поискали и безумно високи хонорари, за да се включат за втори път в предизвикателството, които са абсолютно непосилни за продуцентите.

Шансът тази година да има формат "Ол старс" е минимален. След като през последните години рейтингът на шоуто пада все повече, предаването е пред провал.

Продуцентите вече се отказаха от формата "Биг брадър" след проваления сезон през 2015 г. Същото е на път да се случи и с "Ол старс".