Българската актриса Мария Бакалова, която е сред номинираните за наградите "Оскар", направи изключително впечатление облечена в бяла рокля на Louis Vuitton на червения (или по-точно яркорозовия) килим в Юниън Стейшън в Лос Анджелис.

24-годишната актриса призна пред интервюиращата я Джулиана Ранчич, че е преизпълнена от емоции, след като е номинирана за най-добра поддържаща роля за участието си в "Борат".Ярката бяла рокля на Мария включва дебели презрамки със също толкова привличащо вниманието деколте и „слой след слой след слой“ от тюл, казва тя пред Vanity Fair.

Това е модерно, но е извън времето “, заявява още Бакалова. - И е вълшебно. Това е като на принцеса и е романтично.Българката е избрала зашеметяваща колекция от Moussaieff Jewels, включваща диамантена огърлица, пръстен и брилянтни обеци.
 


Фризьорът Байрън Уилямс е изградил шикозна прическа, докато гримьорката Келси Денихан е създала романтичен блясък с дълбоките алени червени устни.Мария отбелязва, че е „смирена, развълнувана ... всички чувства в едно“ в голямата вечер.

"Чувствам се, не знам, като в сън", казва тя на Ранчич. „Борат беше първата ми комедия, която някога съм правил.“

Превод и редакция: БЛИЦ