Преди дни Наталия Водянова, която възпитава трите си деца от първия си брак с британския аристократ Джъстин Портман, разказа за първи път какви са причините за развода й с него. Двойката обяви за раздялата си през 2011 г след 9 години брачен живот. Към онзи момент пресата не съобщи каква е причината и самите Портман и Водянова също не коментираха.
Четири години по-късно, през 2015 г бившият съпруг на Наталия неочаквано се върна към темата, пише Elle. На страницата си във Facebook той призна, че не е чувствал мястото си в света на блясъка и красотата, в който живее Наталия и през цялото време се чувствал неловко. Проблемите в отношенията им, според аристократа, той решавал с помощта на алкохола.

Днес за причините заговори самата Наталия. Според нея бракът им се е разпаднал заради недостатъчната ангажираност на Портман в отглеждането на децата.

„Аз съм доста практична майка, а Джъстин е съвсем непрактичен баща. Той много обича децата, но не е от тези бащи, които ще ги изкъпят или облекат, или ще се поразходят с тях. Налагаше ми се да правя всичко сама. Това положение много ни отдалечи – защото образованието и възпитанието на децата е нещо прекрасно, когато се прави съвместно“, сподели моделът.

Наталия вече живее на брачни начала с френския бизнесмен Антоан Арно.


Антоан Арно и Наталия Водянова

Двойката възпитава освен децата от първия брак на модела, също и двама общи сина. Засега двамата нямат намерение да сключват брак: „Имам чувството, че сме женени. А, ако всичко е прекрасно, защо ни е да променяме нещо?“, казва Водянова