Италианската певица Ромина Пауър е приета в болница. Това стана ясно от снимка, която бившата съпруга на Ал Бано е качила в социалната мрежа Инстаграм. На нея се вижда система с игла, която е поставена на ръката й.

Кратката информация под снимката гласи: „Всичко е добре, когато свършва добре! Благодаря на всички доктори, медицински сестри и анестезиолози“. Не е ясно какъв е поводът за нейния болничен престой – планово лечение или нещо извънредно.

Дъщерята на американския актьор Тайрън Пауър и мексиканската актриса Линда Кристиан свързва своя живот с Италия. Там в края на 60-те години тя се запознава с Ал Бано, за който се омъжва.

В средата на 70-те години на миналия век двамата създават дует, който изпя едни от най-популярните италиански естрадни песни, получили световна известност. Сред тях са „Феличета“, „Либерта“, „Семпре, семпре“ и много други хитове.

В края на 90-те години Ромина и Ал Бано се разведоха. Една от причините за разпада на техния брак беше трагичната история на дъщеря им. Тя изчезна безследно през 1994 г. в САЩ.

Ромина и Ал Бано не общуваха повече от 10 години и едва през 2013 г. изнесоха първия си общ концерт, който се състоя в Москва. /БГНЕС