Никос Вертис, чийто първи концерт у нас е на 16 юни в „Арена Армеец“, разкри как се готви за сцената. „Два часа преди шоуто с моите музиканти и целия ми екип се събираме и си устройваме малък празник“, разкрива гръцката звезда и уточнява, че на специалните партита не присъства тежък алкохол, а само първокласна лека храна и в редки случаи – вино.
&bdquo;Целта е да отпразнуваме живота и да повдигнем максимално настроението си. Ако се получи, когато се качим на сцената заразяваме с тази емоция и публиката!&ldquo;, убеден е той. Никос Вертис е популярен от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Тел Авив и Лондон с невероятните спектакли, в които не само пее и свири виртуозно на бузуки, а и успява да изправи публиката на крака, да я разплаче и да я накара да танцува. <br /> <br /> Емоциите винаги са двупосочни: &bdquo;Никога не си гледам часовника на сцената. За мен е едно и също дали в залата има 2000 или 200 000 човека. Когато чуя аплодисментите обаче пулсът ми се учестява, започвам да дишам бързо, все едно ме залива океанска вълна, не може да се опише и овладее това чувство. Шоуто е 2 часа, аз оставам на сцената още един &ndash; тотално съм подвластен на емоцията&ldquo;, признава красавецът. Той ще пристигне у нас с над 30 човека антураж, но най-пикантните подробности около шоуто си ще запази в тайна до последно.<br /> <br /> <strong>Източник: &quot;Монитор&quot;</strong>