Порноактрисата Мади О'Райли разкри, че бившият й любовник - Матю Пери, който се бори със зависимостта си към наркотиците и алкохола, се е върнал отново към старите навици. По думите й актьорът от "Приятели" й написал няколко съобщения, в които молел да му "купи таблетки", имайки предвид обезболяващи, съобщава The Sun.Мади разказва, че Матю поканил бившата си приятелка на среща, след което разговорът преминал към таблетки, отпускани само с рецепта. На въпросът й колко е готов да плати, той отговорил, че това зависи от вида таблетки - викодин, оксикодин или роксикодин.

"Бях в шок. Знаех, че е наркоман, но така да ми се появи "отникъде" и да ме помоли да му дам таблетки... Доскоро беше на детоксикация, а сега ми иска 40-50 хапчета. Притеснена съм за състоянието му", признава Мади.

Матю Пери премина курс за лечение от зависимостта си към наркотиците и алкохола още по времето на "Приятели", тогава зрителите забелязаха и външната промяна в актьора. Но лошите навици си останаха и през годините той преминава периодично през детоксикация.

Превод БЛИЦ