Звездата от ситкома "Приятели" Кортни Кокс има само едно дете. Кортни не дава и косъм да падне от главата на дъщеря ѝ и често показва в Инстаграм снимки на порасналата си малка красавица. 

Учудващо, но момичето въобще не прилича на знаменитата си майка. 

Наскоро 55-годишната актриса публикува селфи, направено с 15-годишната си дъщеря Коко Аркет. 

Трудно е да се повярва, но разликата във възрастта им е 40 години. 

Кортни обаче с лекота може да мине за сестра на дъщеря си. По никакъв начин човек не би си помислил, че тя е майка на това пораснало момиче.  

Снимката бе публикувана в Деня на благодарността с надписа: "Много съм благодарна!". Очевидно актрисата е посветила тези думи на Коко.  

И макар малката въобще да не прилича на майка си, мнозина фенове все пак намират известна прилика. Те имат почти идентична форма на лицето, цвят на косите и еднакви прически. 

Коко също с голямо удоволствие споделя снимки с майка си. Повечето снимки в профила ѝ в Инстаграм са именно с нея. Видимо, малката обожава да прекарва време с Кортни. 

Майката и дъщерята изглеждат като най-добри приятелки. 

Актрисата подкрепя Коко във всичките ѝ начинания. Момичето свири на пияно, участва в мюзикъли, а миналата година стана героиня в клипа на ирландския музикант и певец Фой Венс. 

Певецът отдавна дружи с Кортни Кокс, затова реши да посети тази композиция на нейната прекрасна дъщеря.   

Може би малката ще тръгне по актьорските стъпки на своите родители. Трябва да се отбележи, че Кортни също започна кариерата си от музикален клип.  Превод и редакция: БЛИЦ