49-годишният актьор, който по времето на снимките на сериала "Приатели" се бореше с наркоманията и депресията, отново събра погледите към себе си. Той попадна в обсега на обективите, при това с много плашещ вид.

Пери почти две години не се бе появявал пред обществото, а през 2018 година му се наложи да лежи 3 месеца в болница заради перфорация на стомашно-чревния тракт. Наскоро актьорът обаче бе забелязан в Ню Йорк, а видът му просто шокираше всички, пише в. "Дейли мейл". 

Фото © Robert O'neil / Splashnews.com

 

Бившият комик изглежда доста неприятно. Косите му са били сплъстени и разрошени, дрехите - измачкани и в петна, лицето е било небръснато, а на дясната си ръка той отново е имал белег. По-специално внимание обаче са привлекли ръцете му. Те са изглеждали подути, а ноктите на пръстите - твърде дълги и неугледни. Това навежда на мисълта, че артистът отново се бори с някакви болести. 

Фото © Robert O'neil / Splashnews.com, Edward Opi / Splashnews.com

Междувременно за колегите му от сериала "Приатели" може само да се радваме. Те изглеждат доста здрави и щастливи. Наскоро Лиса Кудроу и Дженифър Анистън поздравиха своята "бойна" другарка Кортни Кокс с 55-тия ѝ рожден ден. 

Фото © Instagram/courteneycoxofficial

Превод и редакция: БЛИЦ