Амал Клуни навлезе в публичното пространство с осъществяването на една мечта за много жени – омъжи се за Джордж Клуни. Вечният ерген каза „Да“ на красавицата, а само един поглед към нея дава отговори на всичките ни въпроси. Освен като модна икона със забележителен нюх за актуалните тенденции, Амал Клуни се затвърди и като една от жените с най-красива външност.
Как се грижи за нея и какви са малките ѝ тайни можете да разберете с топ 3 на съветите на съпругата на Джордж Клуни.

1. Перфектните вежди са задължителни

Плътните и тъмни вежди на Амал Клуни са естествено дадени от природата, но поддържането им също не трябва да се пренебрегва. Съпругата на Джордж Клуни съветва дамите редовно да използват гел или друг продукт за оформяне и поддържане на съвършен вид. По този начин няма да се налага да се справяте с косъмчета във всички посоки или постоянно да приглаждате веждите.

2. Розовото е новото нюд
Розовото в грима е емблематичният цвят на Амал Клуни. Тя го носи както върху устните, така и върху скулите си, което допринася за нежния външен вид на карамелената ѝ кожа. Розовите нюанси са чудесен избор за всеки повод и се комбинират идеално с всякакъв тип грим на очите.

3. Уроци от Бриджит Бардо за косата

Обемът е тази важна част от прическата на Амал Клуни, която придава цялостния вид на косата ѝ. Съпругата на Джордж Клуни очевидно е вдъхновена от Бриджит Бардо, тъй като залага основно на обем в горната част на прическата. Можете да постигнете този ефект или с кръгла четка, или с ретро ролките за коса.