Попълнете търсена ключова дума или фраза

Владо Пенев избухна в сълзи и каза много силни думи за Стоянка Мутафова

https://blitz.bg/stsena/vlado-penev-izbukhna-v-slzi-i-kaza-mnogo-silni-dumi-za-stoyanka-mutafova_news713427.html Blitz.bg

"Имах шанса и щастието един единствен път да репетирам с нея, за жалост не стигнахме до представление"

София, България 06 Дек. 2019, 09:37 3794 прочита 0 коментара
Много станаха подред ... Днес станаха 40 дни от смъртта на Йоско Шамли, светла му памет. Не знам, Стояна е толкова светъл човек. Няма такова нещо като нея в българския театър. Това заяви в ефира на Нова тв актьорът Владо Пенев по повод смъртта на великата актриса Стоянка Мутафова.

"Това е един от най-ерудираните и интелигентни хора, с които съм общувал. Няма нищо общо с образите, които претворяваше. Точно обратното! С ужасно много познания в литературата, киното в дълбочина", каза още той.

"Имах шанса и щастието един единствен път да репетирам с нея. За жалост не стигнахме до представление. Този месец или малко повече директно общуване с нея е абсолютно незабравим за мен. Начинът, по който тя гледаше на материала, на текста... Тя вече беше зле, не виждаше добре, но в къщи се подготвяше, анализираше и идваше готова. Тя бе дълбока, смислена и неочаквано възвисяваща. Много ми е мъчно!", добави Пенев и се просълзи. 

"Стояна е изключение. Тя в нито едно житейско проявление не е в нормата. Тя наистина е голямо изключение във всичко. Тя е неочаквано голяма и е цяло щастие, че съм бил до нея", каза още актьорът. 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам