Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше водеща новина в светските издания през 2016 година. Сега актрисата разкрива, че след тежката раздяла е разчитала изцяло на шестте си деца за подкрепа, съобщава „Дейли Мейл“.
 

В интервю в Токио по повод премиерата на филма „Господарка на злото“ 2, Джоли заяви: „Моята сила идва от децата ми“.
 
„Всеки родител знае, че в него има сила, която расте“, сподели тя и добави, че винаги се е стремяла да бъде силна заради децата, за да могат да преживеят всичко.
 
Анджелина беше с 14-годишната си дъщеря Захара и 18-годишния си син Мадокс, който пристига от Южна Корея, където учи.
 
Думите ѝ идват след интервюто за френско списание, където казва, че се е чувствала малко изгубена след раздялата с Брад и дори не можела да се познае.
 
„Не знам какво ми е приготвила съдбата, но съм убедена, че съм в период на преход, сякаш се връщам към корените си, към себе си. Защото бях изгубила себе си малко.
 
Мисля, че се случи докато връзката ми с Брад приключваше и започваше раздялата.
 
Беше сложен момент, в който вече не познавах себе си, бях станала… как да кажа… по-малка, почти незначителна, дори това да не се виждаше“, призна звездата.
 
Тя сподели още, че е почувствала „дълбока и искрена тъга“, когато бракът ѝ се разпаднал, но това ѝ дало възможност да научи повече за себе си.
 
„На всичкото отгоре имах някои здравословни проблеми. Всички тези неща остават в теб и ти напомнят какъв късметлия си, че си жив“, обяснява още Джоли.

Превод и редакция: БЛИЦ