Отново бейби бум сред звездите. Ето кои знаменитости се сдобиха или очакват деца, информира Nova news.

Певицата и актриса Хилари Дъф стана майка за трети път.

Тридесет и три годишната звезда лично оповести че със съпруга й, певеца Матю Кома, имат второ момиченце.

Тя качи в Инстаграм снимка на 2-годишната си дъщеря Банкс Вайълет, текстът към която гласи: "Вече съм кака". По-късно Хилари  публикува своя снимка в басейн за домашно раждане, на която държи новороденото на ръце. До тях е малката Банкс, а зад тях са Матю Кома и 9-годишният Лука Крус, синът на Дъф от предишния й брак с хокеиста Майк Комри.

От публикацията на певицата и актриса става ясно, че третото й отроче се е появило на бял свят на 24 март. Щастливите родители, които са заедно от 2017 г., са избрали за дъщеря си името Мей Джеймс Беър.
 
Певицата Каси роди момиченце. Петнадесет месеца след раждането на дъщеря им певицата Каси и съпругът й, персоналният треньор Алекс Файн, отново станаха родители на момиченце.

Щастливата майка лично сподели нояината публикувайки в Инстаграм слайдшоу от снимки на семейството с най-новото му попълнение.

От публикацията става ясно, че момиченцето ще носи името Съни Синко Файн.  

Каси се омъжи за Алекс през септември 2019 г. - само две седмици след оповестяването на годежа им. През декември същата година певицата дари съпруга си с дъщеря. Година и няколко месеца по-късно двойката оповести, че очаква второто си дете.

Каси обяви публично през декември 2018 г., че в живота й има нов мъж. Това се случи скоро след раздялата й с Шон "Диди" Кумс след продължила 11 години връзка.

Певецът Джейсън Деруло ще става татко. 

Тридесет и една годишният изпълнител сподели радостната новина с почитателите си, че с приятелката му Джена Фрумс очакват първото си дете. Деруло публикува видео, в което целува бременното коремче на своята възлюбена по време на романтична почивка на Бахамите.

"Много сме развълнувани от този нов етап в нашия живот", гласи придружаващият публикацията текст.  

Джена  е качила своя снимка с Джейсън , на която певецът стои зад нея и е обгърнал с ръце бременното й коремче. Фотографията е придружена от думите "Мама и татко".

Деруло и Фрумс се запознаха в зала за фитнес и започнаха да се срещат преди началото на пандемията миналия март.

Актрисата Ема Стоун роди първото си дете. Със съпруга й Дейв Маккери станаха горди родители на момиченце.  

Бременността на Ема Стоун стана известна през януари, след като тя отказа участие във филма "Вавилон" с Брад Пит под режисурата на Деймиън Шазел . 
Ема и Дейв се запознават през 2016 г., когато актрисата гостува в шоуто "На живо в събота вечер".

Освен като режисьор в него, Маккери се изявява като комик и сценарист. Връзката им започва през 2017 г, а брак сключиха през 2020 година.

Следващия филм, в който почитателите й ще видят Ема е "Круела" в ролята на злодейката от "101 далматинци". Той ще излезе на 28 май.
Ема Стоун спечели награда "Оскар" за най-добра актриса за ролята си в мюзикъла "La La Land".