Къде изчезна тв водещата Мария Игнатова? Този въпрос си задаваме не само ние, но дори и хора от обкръжението й, които твърдят, че не са я виждали повече от 2 месеца. „В края на януари заедно с Алекс Раева и компания бяха на Малдивите. Оттогава Мария буквално потъна вдън земя“, разказват нейни колеги, предава "Галерия".

Те се притесняват, че откакто Игнатова е останала без работа покрай проблемите с „Господари на ефира“, актрисата е изпаднала в депресия.


Гена Трайкова заряза телевизията за ден, не е за вярване какво направи (СНИМКИ)

Според една от версиите Игнатова и Рачков са се разделили окончателно в началото на годината. Мария върнала годежния пръстен, който комикът й подари миналото лято и го помолила известно време да не се виждат. За подобен развой на събитията намекна и самият Рачков в един от епизодите на „Като две капки вода“.

„И аз подарих един такъв годежен пръстен. Той е оборотен. Давам го, ама след два-три месеца ми го връщат“, уж на шега вметна актьора, коментирайки бижу на ръката на Мария Илиева.

Вдовицата на Шарлопов направи голяма промяна! Вече не е… (СНИМКИ)

Според запознати продуцентът Магърдич Халваджиян от самото начало на шоуто имал планове да включи Игнатова в „Капките“, но заради Мария отказала заради Рачков.

Двамата дълго време бяха разделени заради нежеланието на Мария да дари комика с дете. Блондинката има син от първия си мъж Петко Димитров и не желаела второ. Самият Рачков също има момче от предишната си връзка, но копнеел за наследник от Мария. Именно с този ултиматум Игнатова се върнала при него миналата година.