След развода с Брад Пит през 2016 г., Анджелина Джоли сякаш забрави за мъжете и нямаше нито една връзка. Или поне такава, за която целият свят да зае.

46-годишната актриса неведнъж е обяснявала липсата на ухажори с грижите, които полага за децата си. Но сега най-малкият й наследник вече е на 12 години, а сърцето на звездата отворено за нещо ново.

И така, след шест години самота явно е намерила достоен кандидат – рапърът The Weeknd.Наскоро папараци засякоха холивудската дива в компанията на изпълнителя, който е с цели 15 години по-млад от нея. В събота вечерта двамата пристигнали поотделно в италианския ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника, прекарали вътре два часа, след което си тръгнали заедно.

Съдейки от кадрите, рандевуто им далеч не е било делово. И актрисата, и певецът са се погрижили добре за външния си вид. Джоли е с шикозен шлифер, чорапогащник, обувки и дамска чанта на Yves Saint Laurent. Цялата в черно – точно като кавалера си.

По данни на някои медии, след като Джоли се качила в джипа на рапъра, той я завел в имението си на стойност 70 милиона долара.

Между другото, това е втората среща на звездите, за която става ясно от медиите. За първи път двамата са засечени през юни тази година в същия италиански ресторант.