Миналата седмица британският вестник Daily Mail написа, че 60-годишният Джордж Клуни и 43 -годишната му съпруга - Амал очакват третото си дете и новината бързо обиколи медиите в целия свят, пише Труд бг. 


Дори историята предлагаше и детайли, а именно че красивата адвокатка по човешки права вече е преминала първия триместър от бременността си и че вече двамата с Джордж са споделили щастливата вест с най-близките си хора.

Е, очевидно това е била само медийна сензация, а съпрузите Клуни за сега нямат намерение да увеличават семейството си, а предпочитат да се радват на двамата си 4-годишни наследника - близнаците Ела и Александър.

Говорителят на 60-годишният холивудски актьор заяви категорично, че: "Джордж и Амал не са бременни".

Съпрузите Клуни се ожениха по време на пищна церемония във Венеция през 2014 г. В момента щастливата двойка и малките им наследници прекарват лятото си в Италия, където американският актьор от години притежава вила на езерото Комо.

Семейството не беше отсядало в този свой дом, който носи името "Вила Олеандра" в продъление на близо две години, най-вече заради пандемията. С тях е и гигантското им куче от породата Санбернар - Роузи.

През декември Джордж даде интервю, в което говори за закъснялото си бащинство. Той каза: „Не исках странни имена за децата ни. Те вече ще имат достатъчно проблеми. Трудно е да си син на известен и успешен човек. Синът на Пол Нюман се самоуби. Синът на Грегъри Пек се самоуби... “

В друго интервю за CBS той сподели как Амал и децата са променили живота му. „Няма съмнение, че срещата ми с Амал промени всичко за мен.

Преди да я срещна и да се сдобием с тези две деца животът ми е бил абсолютно празен, въпреки че не съм го осъзнавал."