Погребението на младия и талантлив певец Денис Теофиков ще бъде този петък от 12 часа в новия парцел на централни софийски гробища. 

"Съдбата е властна над тленното, но тя никога няма да те изтръгне от нашите сърца", гласи посланието на некролога на 21-годишния певец.

Смъртта на Денис разтърси из основи българската общност, а негови колеги потънаха в скръб и в продължение на два дни не спират да тъжат, споделяйки общи снимки с певеца и припомняйки си неговите безспорни хитове. 

В социалните мрежи се вихри жестока дискусия за причините, довели до трагичния край на това младо момче. Почти цялата фолк гилдия се изправя срещу продуцента му Николай Пашев и озвучителя Цеци Лудата глава, които подлагали Теофиков на психически тормоз.
 Продуцентът обирал почти всичките пари на Денис от участия и през последните месеци го оставил без пукнат лев, което го довело до депресия. Хора от музикалния бизнес издават, че Денис няколко пъти се е опитвал да се противопостави на шефовете си, но е търпял още по-големи финансови загуби за наложени глоби. Не виждал изход от този капан на продуцента си. 

Самият Денис няма собствена кола, наемал такава за участията си, тъй като неговата част от хонорара била нищожна и все не успявал да скатае нещо за возило. За сметка на това, неговият продуцент често сменя лъскавите си коли. Цветелина Грахич, Джулия и Емрах работеха за кратко с него, но успяха да се измъкнат и разкриха шокиращи неща за задкулисието на управлението на фирмата на Николай Пашев. 

Притиснат до ъгъла, виждайки че всички сочат него за виновник за смъртта на Денис, той накара останалите си трима изпълнители - Малката, Данна и Александър Робов, да напишат статуси в негова полза. И тримата публикуваха едно и също нещо, обяснявайки, че Пашев е като техен баща и действа като психолог. Малко трябва на човек да разбере, че статусите на тримата изпълните са част от договорите им, тъй като пред други колеги и те се жалвали от наложен психически тормоз.