Лятото набира сила, а с него и щурите купони по курортите.

Родните звезди не разкриват коя колко ще припечели от участия, но сръбските турболюбимци на българина си свалиха кapтитe.

Рекордьорката по брой участия е Рада Манойлович, която ще има цели 51! Тя е "по-евтина", иска по 7000 евро за участие, така че наесен ще е по-богата с 357 000 евро - каза естраден мениджър, пожелал анонимност, цитиран от К1 и "Телеграф".

Пак по негови думи, Колежката ѝ Александра Прийович ще припечели цели 320 000 евро.

„Прия вече е свикнала да прави големи концерти, където обикновено печели 40 000 евро. Тя е планирала осем големи представления, така че ще прибере общо 320 000 евро”, разкрива информация от кухнята същият източник. 

„През последната година все по-популярна става и Барбара Бобак, която до края на сезона ще има 38 участия по 6000 евро, като ще спечели общо 228 000 евро“, казва мениджърът.

Въпреки че това лято почти всички артисти ще имат много работа, друга известна сръбска турбофолк звезда - Дара Бубамара, като че ли малко се измори и насрочи 17 участия, най-малко от колегите си. Следователно Ladybug ще спечели по-малко пари, става ясно от думите му.

“Дара реши това лято да работи по-малко от обикновено. Тя обикновено иска 7000 евро за концерт, а при сегашното състояние на нещата до края на сезона ще спечели 119 000 евро. Тя планира да инвестира парите в нови музикални проекти.

Смятам, че в момента й отива по-малко да се представя, защото успя да се подсигури материално и да реализира много планове – завършва разказа си мениджърът.

Разбира се , черешката на тортата е фурията Теа Таирович. Тя ще спечели цели 1 345 000 лв ,или  690 000 евро, само от участия това лято.

Фолк звездата е най-търсеният и от юни до края на летния сезон изпълнител, като ѝ предстоят 46 участия, от които ще натрупа истинско състояние!

“Този летен сезон Tea ще счупи рекорди по приходи от местни вариететни предавания. Тя ще се изявява почти всяка вечер, а цената на участията й се покачи, така че нищо чудно до края на лятото да спечели цели 690 000 евро!

Тя иска 15 000 евро за участие, а този сезон вече е насрочила 46 представления” - казва мениджърът на развлекателни програми.

Да видим как ще отговорят нашите попфолк звезди и колко се котират на пазара на развлекателната индустрия.