Стотици участници, които идват за поредна година на Модна фиеста Албена, окупираха сцената, когато излезе многократния победител на конкурса „Бургас и морето“, Георги Дюлгеров.

Той започна първо с песента „Всичко е наред“ и само след като изпя първия куплет, първите три реда от публиката, скочиха с него на сцената.

„Щом погледна те изкусна, вечер не ми се спи“, си тананикаха цяла вечер студентките и ученичките, гости на фиестата. А дизайнерките и певиците, му знаеха песните наизуст. Георги Дюлгеров ще е гост в първия филм за Модна фиеста Албена, заснет от продуцентката Мариана Аршева, които ще се излъчват цяло лято по телевизия Евроком.

Жоро разказа за началото, започнал от „Като лъвавете“ на 13 години, после първа песен от големия наш композитор Светослав Лобошки и още много, много хитове.

По-късно Глория Пенчева от дует „Аморе“ взе участие в състезанието „Познай вкуса на сладоледа“ и за учудване на всички, въпреки чудесната си фигура, тя не се лишава от сладки изкушения, особено от шоколад и сладолед. А от тези на НЮИ, тя позна всички вкусове. Щом като е приключение, нека да е такова, каза красивата Глория и обра всички награди.

Красавецът Диан Христов, се обаждаше някъде от публиката, че и той ги познава, но журито избра безапелационно Глория. Състезателната двойка на Вилен Добрев и Ивана, също показаха първите стъпки на чача и .........така, цяла нощ. Шоутата продължиха на сцените на хотелите „Нона“ и Боряна“, а вечерта, традиционно на външната сцена на „Калиакра“.        

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук