Актьорът Деян Донков – довчерашният бохем, женкар и гуляйджия, е претърпял коренна промяна, при това към добро говори се в ствестките среди. Театралният ни Дон Жуан веч гледал изгората си като писано яйце, а дори не й повишава тон, пише "Таблоид".
И най-важното – Деян тотално се е отказал от най-пагубната си страст – алкохола. Радина, която преживя доста покрай избухливия характер на избраника си, не можела да се нарадва на преобразяването му и бързала всяка вечер да сготви нещо вкусно вкъщи въпреки умората покрай грижите за малкия Христо. Младата майка била предоволна, че Деян вече помага за всичко, че дори през уикенда въртял черпака и сам приготвял семейната вечеря.

Може би затова хубавата Радина вече няма този трескав и неспокоен вид, който караше хората да се питат какво ли се случва вътре в семейството. Красивата актриса сега има спокойния вид на обгрижвана жена, която е сигурна в мъжа до себе си.

Донков е променил коренно и отношението към любимата си, която е вече негова годеница, а вероятно скоро ще стане и негова законна съпруга. Откакто не пие, актьорът е станал много по-търпелив и внимателен, държи се кавалерски и дори не повишавал тон и в най-изнервените моменти. Тоталната промяна пък направила Радина най-щастливата жена. Както самата тя сподели, майчинството и любимият до нея я карат да се чувства толкова силна, сякаш има енергията да повдигне пет коли.