Калина Кузманова, по-известна като Галя от телевизионната поредица „София ден и нощ“ навлиза все по-убедително в модните среди у нас. Най-новата колекция на младата дизайнерка, наречена "Love" залага изцяло на естествените материали като лен, коприна, памук, сатениран памук и памучна дантела.

Същевременно моделите на Калина са създадени с много любов - най-силното чувство на света, което вдъхва увереност, щастие и кара всяка жена да изглежда още по-привлекателна. Точно за това и името на колекцията е "Любов", за да придаде на всяка жена магнетизма и очарованието на това нежно чувство!

Още от първите дни интересът към дрехите на Калина е огромен. Потребителки в социалните мрежи не спират да се възхищават на красотата на колекцията. „Искрено се надявам да Ви харесат новите модели и най-искрено вярвам, че ще мога да Ви предам моята любов чрез тях! Благодарна съм, че стигнах до тук, благодарна съм, че продължавам напред и най-вече съм благодарна за огромната подкрепа и любов, която ми давате, защото благодарение на нея имам силата да вървя напред! Обичам Ви“, написа Калина Кузманова в профила си в социалната мрежа.