Прочутият американски режисьор Куентин Тарантино едва не се сби с посетител на бар във френския фестивален град Кан заради стол, пише британският вестник Mirror, като се позовава на собствени източници. 

Създателят на култовия филм “Криминале” едва не се сби в елитния хотел "Карлтън" в Кан, след като се опита да заеме чуждо място в лоби бара.

Според неназования източник Тарантино се приближил до мъжа и поискал да вземе стола. Посетителят отказал да отстъпи мястото си на режисьора, с което си навлякъл неговия гняв. 

„Ти не знаеш ли кой съм аз?“, изумен го попитали Тарантино и посегнал към стола. Постъпката на режисьора привлякла вниманието на присъстващите. Гости на хотела попречили да се стигне до саморазправа, като призовали режисьора да намери друго място. 

Куентин Тарантино е един от най-известните режисьори на 21 век, като дебютира през 1992 г. с “Глутница кучета”. Две години по-късно той става съсценарист, режисьор и актьор в “Криминале” - филмът, благодарение на който,  получава първата си награда “Оскар”. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук