Лили Иванова репетира за концерта в Бургас, обгърната в черна дантела, видя „Телеграф“.

Примата си пусна във Фейсбук такава снимка, а с нея напомни, че изявата й в понеделник вечерта ще бъде проведена спрямо актуалните мерки, наложени от властите. Накрая тя завърши към феновете си: „Бъдете здрави!“.


 

По кралски

Лили от години обича да акцентира с дантели тоалетите си, като първоначално бе фен на брюкселската и близката до нея калоферска дантела.

В последно време набляга на черните – както дантели, така и тоалети. За пръв път обаче тя прибягва до дантела, окачена като пола на кръста й, докато отдолу има панталон.

Така се получава нещо като кралски тоалет, какъвто безспорно най-популярната ни певица заслужава. Дали ще бъде с него утре вечер това е друг въпрос.

За папата

Доколкото се вижда от снимката, то примата е с дантела от Алансон, където навремето са я изработвали за френските крале. В съвременността с кралските дантели от Алансон са кичени дрехите на папата и кардиналите.

Някои от моделите ръчна изработка могат да стигнат баснословни суми и се правят по поръчка. Но има и бутици, където се продават вече готови.

В последно време Лили сама си се грижи за визията си. Тя не разчита на гримьори и така модните сред колежките й в попфолка стилисти. Определено успява да наложи свой стил, който хем е елегантен, хем е по-спортен.