Моделката на Victoria's Secret Кели Гейл е свикнала да вижда възхитени погледи, докато дефилира по подиума. Но това явно не й е достатъчно и 25-годишното момиче е пуснала невероятно красиви фотографии от почивката си, на които се появява в изрязан червен бански.

Феновете веднага са обърнали внимание на фигурата на красавицата, която дори по време на карантината остава в прекрасна физическа форма.

Шведско-австралийската хубавица, която има 1,4 милиона последователи в Instagram, е вдигнала ръце към косата си, показвайки дълги стройни крака и тренирано тяло. Зад такава идеална фигура обаче стоят много усилия, включващи не само тренировки, но и строга диета."Закуската ми се състои от зелен сок, приготвен от целина, спанак, краставица, два лимона и много джинджифил. След това тренировка, а по време на обяд се опитвам да ям повече протеини, споделя Кели Гейл.Дори колегите на Кели не са устояли на това да напишат комплименти въпреки конкуренцията. Момичетата са написали възторжени думи с емотикони, решавайки незабавно да се запишат в залата.Самата Кели влезе в моделния бизнес на 13-годишна възраст и въпреки че родителите й в началото са били против, много скоро тя е подписала договор с H&M. През 2013 г. тя участва за първи път във финалното шоу на Victoria's Secret.

Превод и редакция: БЛИЦ