34-годишната Нати Кихара е избрана за "Мис Дупе Свят", след като фотографията й бе най-харесваната в Instagram. И това се е случило веднага след раждането на нейната дъщеря Луна, съобщава "Дейли Стар".

Тя е казала: "За мен е чест, че мога да представлявам и да насърчавам много майки, които страдат от проблеми със самочувствието по целия свят."

Според Нати дупето ѝ е с размери 96 см и твърди, че никога не си е правила пластични операции, за да го увеличи.Говорейки за дупето си, моделката разкрива: "Дупето ми е напълно естествено. Тренирам много, за да поддържам тялото си."

Нати казва, че след майчинството се е посветила повече на диетата си, отколкото на вдигането на тежести във фитнеса.

Красавицата признава: "Мисля, че това е много повече от следване на система, това е начин да се чувстваме по-добре в собственото си тяло."Сега майката има две деца - деветгодишно момче и най-малката Луна, която се роди по-рано тази година.

Нати Кихара е бразилка и е родена в Минас Жерайс.Нати обича да спортува, да се занимава с физически дейности и да помага на другите.

Освен това тя е работила като помощник на възрастни хора в старчески домове в своя регион.Зашеметяващата моделка получи повече от 100 000 харесвания на снимка, на която се вижда дупето ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ