Жителка на САЩ е изоставила мечтите си за учителска кариера и е спечелила цяло състояние от продажба на откровени снимки и видеоклипове онлайн, съобщава "Дейли Стар".

26-годишната Лейси Лъндън от Денвър, Колорадо, казва, че е завършила едно от най-добрите местни училища и искала да работи като учителка. Скоро обаче се оказва в затруднено финансово положение и осъзнава, че дадената сфера няма да ѝ донесе много пари.

Лейси осъзнава, че не може да си позволи да учи в университет, затова се отказва, намира си работа като личен асистент в порнографска агенция и започва да печели. След като опознава по-добре индустрията, американката решава да се пробва в нея."Наблюдавах момичета, които бяха в подобна житейска ситуация: нямаха пари и нямаха към кого да се обърнат. В рамките на една година те успяха да променят изцяло живота си: гледах как се сдобиват с къща, бизнес и исках и аз да тръгна по този път", споделя моделката.Например през 2017 г. Лондон едновременно се снима в порно и продава откровени снимки и видеоклипове в платформата OnlyFans. По-късно тя започва да създава съдържание за подобен уебсайт, наречен NaftyFans.Изданието не уточнява заплатата на героинята, но отбелязва, че новата дейност се е превърнала в основен източник на доходи на моделката.

Превод и редакция: БЛИЦ