Американската супермоделка от палестински произход Бела Хадид, която преди време получи статут на най-красивата жена в света, е участвала топлес в реклама на популярна марка. Съответната публикация се появи в нейния акаунт в Instagram.

Моделката седи на пода на публикуваните фотографии. Тя позира без сутиен, с бикини в телесен цвят и лачени обувки на високи токчета. Визията на красавицата се допълва от червена перука, както и златна верижка.

С откровените си снимки, Бела Хадид обявява пускането на колекция от дрехи съвместно с бранда Chrome Hearts. Според нейните думи, тя сама е изработила всички дрехи от новата линия по време на карантината, въведена поради пандемията от коронавирус.
 

Отбелязва се, че всички приходи от продажбата им ще отидат за благотворителната организация Feeding America, която се бори с глада по целия свят.

Абонатите на звездата се възхитиха от външния й вид в коментарите под публикацията, която е набрала над два милиона харесвания. „Гордея се с теб!“, „Каква красавица си“, „Просто огън“, „Красивата Бела“, пишат феновете.

Превод и редакция: БЛИЦ