Ненчо Балабанов стана Енрике Иглесиас, заради Мегз и ангелите й. Актьорът и водещ на "Господари на ефира" бе специален гост по случай първия рожден ден на мащабния моден проект Megz Angels, като комикът бе в ролята на Бойко Борисов, пише hotarena.net.
 Той изнесе уникална по рода си програма, в която всяка една от красавиците, както и самата Миглена Каканашева, бяха кандидатирани за министри в новото му социално правителство, с оглед на това, че те са най-следваните личности в Instagram и facebook.

Събитието бе уважено от много популярни лица, сред които ценителят на женската красота - Христо Сираков, и новите кандидатки за титлата Playmate, Маги Джанаварова и Нора, бременната Джина Стоева, колежките й Ванеса и Ивена, Бони, която дойде с дъщеря си, Гери Дончева, Юлия Юревич,  и още куп известни лица и бизнес партньори на хитовата дизайнерка - Миглена Каканашева - Мегз. Да поздравят момичетата и поднесат подаръците в края на вечерта се отбиха и Миглена Ангелова, която изглеждаше прекрасно след победата си във Vip Brother, както и Криско, плеймейтката Светлана Василева и Преслава, която пристигна директно от снимки. 

Грандиозният коктейл се състоя в столичния клуб Candy Bar и съвсем логично акцентът на партито беше захарният памук, шампанското, луксозна украса и много балони с хелий, на които бяха закачени снимки от сесиите на ангелите. За заснемане на събитието се грижиха 3-ма фотографи и три видео екипа. Много от гостите поздравиха Мегз и ангелите с песен, Ненчо Балабанов също влезе в ролята на Веселин Маринов и Енрике Иглесиас и вечерта завърши с много танци.